GAZİANTEP / KARKAMIŞ - Soylu İlkokulu

Mrt

Anasınıfımız penguen çalışmasını yaptı.

Mrt

Okulumuzda sptortif çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda hafdasonu dezenfekte çalışmaları yapılarak hijyen işlemleri titizlikle tamamlandı.Koridorlarımız ,lavabolar ,sınıflar, sıralar ve kapılar ile okulumuzun temas edilen her köşesi dezenfekte edildi.

Mrt

MEB BİZDEN MART SAYISINI VELİLERİMİZE ULAŞTIRILMAK ÜZERE ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞİTILDI

2/B SINIFI KES YAPIŞTIR ETKİNLİĞİ

3/A sınıfı Matematik dersi "Saatleri Öğreniyorum" etkinliği

2-A Sınıfı Yaz-sil Etkinliği

Ana sınıfı öğrencilerimizden Uğur Böceği etkinliği

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz 'Meslekler' konusunda tamirci mesleğini öğrendiler.Tamir aletleri hakkında sohbet ettiler.Daha sonra tamir aletlerini eşleştirme oyunu oynayarak tamir aletlerinin isimlerini iyice pekiştirdiler.Hızlı ve dikkatli olmayı gerektiren bu oyunda öğrencilerimiz  çok eğlenceli vakit geçirdi.

Mrt

Öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlamak amacıyla hece ve kelime tablosu oyunu geliştirdi. Öğrenciler verilen tablo bilgilerini kullanarak hece ve kelime oluşturdular. Öğretmenimizi yapmış olduğu etkinlikten dolayı tebrik ederiz.

Mrt

"Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesi kapsamında kütüphanede okuma saati gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz okul kütüphanemizde bulunan kitaplardan istediğini alarak okuma saati yaptılar.

Kesirleri Yedik

Mrt

Öğrencilerimiz makarnadan kolye etkinliği yaptılar

Mrt

Okul Bahçesine ağaç dikerek çevremizi daha yaşanır hale getirmek istedik. Okul Müdürü Sadık BİŞKİN  ve  öğrencilerin katılımı ve katkıları ile bu çalışma gerçekleşti.Okul hizmetlileri de bu çalışmaya katıldı. Okullar Hayat olsun, Sfır Atık projelerine destek olduğumuzu düşünüyoruz.

Şbt

Gaziantep Üniversitesi Öğrencileri okulumuzda etkinlik yaptılar. Bu etknlik okulumuz öğrencileri ve velilerimiz tarafından tadir topladı. Gaziantep Üniversitesi yönetminine ve öğrencilerine biz de teşekkür ediyoruz.