GAZİANTEP / KARKAMIŞ - Soylu İlkokulu

e-Burs Modülü

Bakanlığımıza bağlı ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören burslu öğrencilerin burs ödemeleri ile ilgili olarak; Bakanlık birimlerimize öğrenci, veli ve okul yöneticileri tarafından burslarının ön ödemeli kartlarına aktarılıp aktarılmadığı veya  geçmişe yönelik burs ödeme bilgileri konusunda telefonla veya yazılı olarak sürekli bilgi istenilmektedir. Öğrenci, veli ve okul yöneticilerinin e-Burs modülü üzerinden burs ödeme bilgilerine erişimlerinin sağlanması için e-Okul sistemi, e-Burs modülünde öğrenci, veli ve okul yöneticilerinin bilgi edineceği yeni bir ekran oluşturulmuştur.

Kurumlar için e-Okul sisteminde Kurum İşlemleri/e-Burs Modülü/Burslu Öğrenci Bilgileri/Raporlar kısmından Burs Geçmişi Sorgulama sayfasından, öğrenci ve veli için ise Veli Bilgilendirme Sisteminde Burs Ödeme Bilgileri menüsünden burs ödeme bilgilerine erişim sağlanmıştır.

Yayın: 06.03.2020 - Güncelleme: 06.03.2020 22:29 - Görüntülenme: 311